contacto@art-mirall.org

AIGUA. Pintura. Experimentació sobre paper / 2015.

Principal
ART-MIRALL PENEDÈS / Art i Comunicació / Vilafranca del Penedès
ART-MIRALL PENEDÈS
penedes@art-mirall.org

Aquest manifest directament imprimeix en la nostra ment els elements naturals (avui ideals) amb els quals sigui possible crear punts concordants entre l'entorn, el memorable, el participatiu i el creatiu. Formes i conceptes que ho expressen com quatre elements, que constitueixen la seva màxima intenció com "una absoluta experiència humana i sensible".

Ara ens veiem per un mirall, ens veiem cara a cara, entenent les semblances que serveixen per comprendre'ns en aquest present. Penyafort [terra-vermellenca] amb herència viva de Raimon de Penyafort, on els elements representen: FOC [il·luminació i coneixement]; Aigua [fluir i vivacitat]; Terra [nosaltres i justícia]; Aire [paraula i llegat].

Així interpretem: el FOC és cada llum intel·ligible creada, és una implicació de la mateixa natura; l'AIGUA, el mateix esperit humà el que posseeix en si la vida, la força i la transformació de les coses; la TERRA, les coses visibles de la natura i fetes com a producte de la creació; l'AIRE, fluent de manera decisiva sobre la raó humana i la seva ordenació social.

SILVIA ARNICHES HILL

...el contacte amb la terra [amb tu] té poder guaridor”
Sant Raimon de Penyafort
[1180-1275]